Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V "záruční době" vás může pustit po vodě kdokoliv, stejně jako vy odejít. To jsou pravidla. I kdyby se jim jen nelíbil váš úsměv. Zrušení tohoto pravidla by ale přineslo víc negativ než pozitiv.

1 0
možnosti
Foto

"Je nad slunce jasné, že důvodem zrušení pracovního poměru hned druhý den od podepsání pracovní smlouvy byla ta skutečnost, že jsem v Praze 8 (řadovým) členem politické strany, která je vůči současnému vedení Městské části v opozici. Okamžité zrušení pracovního poměru vzniklo na základě politické objednávky."

Pokud k tomu seženete důkaz, budiž. Měl jste uvést, jaké strany jste členem, abychom mohli usoudit, jestli tato skutečnost byla příčinou rozvázání pracovního poměru. A nebo jiné skutečnosti, např. reference z předchozích zaměstnání.

2 0
možnosti
Foto

Zvykejte si pane Lexa, jste jenom vrcholem ledovce. Na konci socialismu, v 80.letech, si ještě lidé v práci mohli vyskakovat, ale dnes musejí držet ústa a krok. To je dáno vysokou nezaměstnaností, která je pro současný režim typická.

1 3
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2754x
Zajímám se o komunální i centrální politické dění, dění ve společnosti a vlastně jakékoliv dopady na běžný život, které mám potřebu komentovat.

Seznam rubrik