Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J24a18r24a 62R23a56n43k

9. 11. 2016 3:59

Autore, vite vubec neco o amërickych ""militia's - iliterate" ? Kdyz zacne KKK nekoho podporovat? A navic vite, ze otec od "presidential nominee" s nimi spolupraoval??

0 0
možnosti

Tak co v pubu, užila jste si to?

Hillary se nějak nechce vystoupit? Aby nakonec uznala výsledek voleb. Ona přece může, Trump nesmí. Nebo už utekla do kanady aby ji nezavřeli ?

Drain the swamp !

1 0
možnosti
TH

Coze chce Trump poslit armadu?

Jinak vam nevadi jeho urazky americkych vojaku. Nevadi, ze verejnou retrikou pozaduje trest smrti pro lidi, kteri byli posleze uznani za zcela nevinne? Vam nvadi jehi machisticka konzevativni politika proti zenam?

2 0
možnosti
JR

J28a58r36a 85R94a47n45k

8. 11. 2016 20:50

Uz jen proto, ze verite v nemsi zlo, ktere tam mate a neznate zdejsi politiku, pochybuji, ze sledujete kazdy vecer CNN, BBC a ze ovladate plynule anglictinuRv

http://www.thedailybeast.com/articles/2016/11/08/decision-day-for-america-s-family-feud-the-strongman-vs-stronger-together.html

3 4
možnosti
Foto

Ne, každý večer nesleduji CNN ani BBC, pouze občas. Pravidelně čtu Die Welt a Der Spiegel, méně často The Huffington Post a občasně gazeta.ru. Na Corriere della sera se podívám ještě zřídkavěji. Je pozoruhodná Vaše schopnost odhadnout znalost jazyka. AJ v zaměstnání plynně hovořím takřka denně. Vy jste se ráčila naučit cizí jazyk na akademické půdě nebo jako ekonomický migrant? A premisu, že věřím ve větší nebo menší zlo jste ráčila nabýt jak?

1 0
možnosti
Foto

Tak dlouho byl Američanům cpán neomarxismus, až sáhli intuitivně (vzhledem k faktu, že většina lidí nenásleduje žádnou komplexní ideologii) k autoritativnějšímu prostředku, který by měl neomarxisty vypráskat z jejich životů. A Trump s tím počítá.

Trump nevyhrožuje Rusku, zpochybňuje posvátnou roli dinosaura NATO, které si hledá další a další konflikty, aby omluvilo svou existenci. Vzepřel se neoconskému vedení strany a řekl, že válka v Iráku byla obrovská chyba. Navrhl, aby se Japonsko a Korea mohly bránit samy. Poněvadž hned nesliboval přeorat bombami Rudé náměstí, byl označen za Putinova agenta, což je rétorika Studené války (kdo nepodporuje všemocný Washington D.C. a jeho impérium, je ruský agent).

http://www.bawerk.eu/clanky/texty-jinych-autoru/volebni-cirkus-2016.html

2 5
možnosti
JV

J10i80r21i 77V61r78a95b20e90c

8. 11. 2016 18:02

Nepřevídatelný Trump vyvolává

obavy. Evropa fandí Clintonove (mimo Cechacku) zdroj LN

4 3
možnosti
Foto

Ano, nějaký článek na lidovky.cz to byl. Ten pojem "Evropa" reprezentuje vlastně koho? A pejorativní pojem "Čecháček", ten má nějaký výklad?

1 1
možnosti
MD

Hodne dobry clanek.

Smutna vypovet o (intelektualech) jez se citi byt SLUSNYMI VZDELANCI, kdyz pravdu o svete jim musi rikat Zemanove a Trumpove. Pokud to dokazou prave oni, svet patri pravem jim a ne navonene intelektualske namyslenosti zakryvajici hloupost.

5 11
možnosti
MM

Vy už toho radši nechte, vždyť tady perlíte celý den! Čím se živíte, tímhle? :-/

11 1
možnosti
PK

P28a65v22e92l 54K38r70á54l

8. 11. 2016 16:51

Přeji si zvolení Hillary,jelikož Rusko nikdo do kouta nežene,právě naopak,dostalo veliký prostor se ukázat,a taky ukázalo,další anektovaný kus cizího území,vyvolání války a její podpora u sousedního státu.Navíc nedokážu dodones pochopit,jak někdo může fandit člověku,který jasně řekl,že nás pošle do oněch míst,když bude nejhůř,a se současným stavem právě v tom rusku se může rychle stát,a to je pro mě nepřijatelné a nebezpečné.A ještě jsem neviděl,že by některá muslimská země vyhrožovala Evropským státům jadernými zbraněmi,na rozdíl od Ruska.Rv

9 5
možnosti
VJ
VH

Opisovat propagendistické výroky umíte dobře. Můžete svá tvrzení podepřít realitou (nikoliv to propagandistickou) a konkrétními, reálnými výroky? Obou kandidátů.

5 3
možnosti
VJ

Kde žijete, pane, spadl jste snad z jahody naznak?

2 5
možnosti
Foto

Tím, že dáváte přednost různým komentářům a rozborům před osobními výroky kandidátů, zakládáte si zkreslená východiska pro vlastní závěry. Hodnotíte a vybíráte spíše pocitově a riziko špatného odhadu je tím větší.

6 3
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2754x
Zajímám se o komunální i centrální politické dění, dění ve společnosti a vlastně jakékoliv dopady na běžný život, které mám potřebu komentovat.

Seznam rubrik