Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J95a75n 37D35o57s71t94a29l

2. 1. 2018 22:39

Pan Lexa si tak nejak nevidi do ust, ze? Na jednu stranu tady hani Stetinu - byvaleho clena, ale tak nejak mu to nejde k Babisovi s Zemanovi, vidte?

0 0
možnosti
Foto

Kdybyste byl starší, typnul bych Vás na úspěšného absolventa VUMLu.

A pokud něco o někom tvrdíte, měl byste k tomu dát relevantní a ověřitelný odkaz.

Rv

1 1
možnosti
VH

Jen malou poznámku: Podle fotky jste zřejmě příliš mlád na to, abyste mohl tvrdit, co byste v minulém režimu podepsal a co nikoliv.

2 0
možnosti
Foto

Ano, s tím se dá souhlasit.

1 0
možnosti
JS

Konečně se mně vyjasnilo proč pan Štětina je tak snaživý.

1 0
možnosti
JB

J52i75r25i 59B49o20r

2. 1. 2018 10:21

Pane Lexa,nevíte nic!

1 0
možnosti
MB

Zákon , č. 198/1993 Sb.- staví KSČ do role opovrženíhodné. podobně lze nazírat na členy. Jsem zavilým odpůrcem, nicméně pravím. Jistě, hrozné a ostudné. Ale co s lidmi, kteří skutečně prozřeli ? Je dnešní, rudý stařík s knížkou nebezpečím, nebo spíše ten mladší kariérista ? Existence KSČm , nechutná součást scény - budiž. Dle mne je nebezpečný ten, který sice vystúpil, ale svým myšlením je zasažen stále ! Příkladů je hora, Od Zemana, přes Babiše, Fica, Dlouhého - kterému kdysi Ransdorf udělil dokonce stranický trest ! Pak i Štětina, je v identické roli, jako kdysi Kohout. Mohl prozřít, nicméně není důvěryhodný, je vůbec otázka, kde se v těch lidech stále vbere chuť - se veřejně angažovat. Bohuřel, Komunismus, jako opium lidstva a jeho jednotlivců. Šňupe se stále, i komické, v krčmě se zase kouřit nesmí ! ... :-)

5 1
možnosti
Foto

Bývalý komunista je jako bývalý černoch: nic takového neexistuje. Kdo se jednou umazal, smrdí navždy.

2 2
možnosti
Foto

Zrejme o praktikach Stb moc nevite. Vazaci akt byl podpis , ktery sam o sobe spolupraci neznamenal. Stb tyto vazaci akty vyuzivala casto k vydirani, zvlaste v " krizovem" obdobi kdy byla vedouci uloha zlocinecke strany ohrozena. Takto vazany clovek byl pak lehce manipulovatelny aniz by ke skutecne spolupraci doslo. Krome toho uz vubec takovy podpis neznamena ze dotycny je bolsevik

5 1
možnosti
Foto

O praktikách StB a Gestapa, což je rovno, toho vím, zaplaťpánbů, tolik, kolik jsem vyčetl a vyposlechl. Chápu, že je nebezpečné posuzovat konání jednotlivců prizmatem současnosti, každý nemůže být hrdina. Když si ale vedle sebe postavím osobnosti dějin typu Kubiš a Gabčík a slizouny jako Štětina, mám hned jasno. V pohodě, nějak chtěl přežít. Vůbec nic proti. Tak ať ze sebe teď nedělá komunistobijce.

8 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2754x
Zajímám se o komunální i centrální politické dění, dění ve společnosti a vlastně jakékoliv dopady na běžný život, které mám potřebu komentovat.

Seznam rubrik