Diskuse

Jsme evidováni, protože si něco myslíme

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problem s rasizmem a xenofobii maji nedoukove. Rasizmus a xenofobie jsou dedictvi nasich praotcu. Slouzily k obrane lovist. Tito nedoukove by si meli neco precist o atavismu. Nebo chteji taky odsuzovat xenofobii u lvu nebo simpnasu? Lvi jsou obvzlaste kruti rasisti. Zabijeji nemilosrdne vsechny dravce kteri jim konkuruji. Hordy simpansu provadeji valecne vypravy do cizich lovist a tyto vypravy byvaji velmi krvave. A jak je to u homo sapiens?

1 0
možnosti

Předpokládám, že stejně budete hodnotit stránky se seznamy sluníčkářů a zrádců národa. A nebo tam bude nějaké to ale?

2 4
možnosti

Přečtěte si text a nemusíte nic předpokládat. Autor se k tomu jasně vyjádřil.;-) Ale to by chtělo také schopnost porozumět textu, že? :-P Takže žádné ale.

6 0
možnosti
Foto

"..... pár zfanatizovaných sluníčkářů..." - ostatně myslím, že je u vás nepochybně důvod k zamyšlení.

Zejména když:

"Já, jako pravicově smýšlející člověk věřím, že těmto snahám a činům musí být učiněna rázná přítrž a pokud to česká pravice nedokáže, potom bohužel selhala a doplatíme na to všichni. Včetně autora seznamu a jeho sympatizantů."

5 0
možnosti

P18a33v83e21l 46M73a72c17h

11. 8. 2016 23:39

Jakekoli "skatulkovani" lidi jen kvuli jejich politickym nazorum je spatne at to dela pravice anebo levice. Lide kteri takove sezmamy zverejnuji me pripominaji praskace z doby kdy v republice vladli komuniste. Ti take nesnaseli jine nazory nez ty svoje "porkrokove".

11 0
možnosti

Dva roky starý fake. Už to sem jeden bloger dával.

2 0
možnosti
Foto

Také jde o to, že kdo si kline, je ,,evidován";-) A hned mu může chodit třeba spam v mnoha podobách, potažmo být využit jako další šiřitel8-o;-D

2 0
možnosti