Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nenaznacil jste co vlastne co s Tibetem pane autore. "Fakticky nikdy nebyl samostatny" pisete. Kdy jsme byli "fakticky samostatni" my? Uz prvni premyslovska knizata a pozdeji kralove byli pouhymi kurfirty Svate rise rimske naroda nemeckeho a nasi slovensti bratri na tom byli jeste hur a prece jsme nezavisli, teda skoro. Proc Tibetanum neprejete to co Vy a cesky narod ma? Tibetane se s cinskou okupaci nikdy nesmirili a za svoji zemi bojuji i sve zivoty obetuji na rozdil od nas. A Vy se chcete vydavat za neco lepsiho? Bezte se bodnout! Mali narodove si maji vzajemne pomahat proti velkym hovadum, tak to videl Havel ktery se na rozdil od zemana velkym hovadum neklanel.

1 0
možnosti

....žišmarjá, šak už je po všem,- to neškrábejte,- aj ten Karel už zase chrápe V!

2 2
možnosti
Foto

R^ Ač ne se vším Vámi uvedeným zcela souhlasím, Váš článek považuji za vyvážený s odpovídající mírou racionalityR^

P.S.: co co je zde označováno za pompu ve skutečnosti odpovídá tomu, nač se na tzv. orient. vztazích i trzích zásadně hledí i na tom staví.

Co se Tibetu týká, nebýt Havla a jeho ,,etablování se" i s Dalajlámou, dodnes by u nás po Tibetu neštěkl ani pes, natož, aby se vyvěšovaly jeho vlajkyRv

6 5
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2754x
Zajímám se o komunální i centrální politické dění, dění ve společnosti a vlastně jakékoliv dopady na běžný život, které mám potřebu komentovat.

Seznam rubrik